Nyhedsbrev – April 2024

18. april 2024

Nu nærmer vi os deadline for indhentning af priser!

 

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
· God aktivitet på alle udbud
· Forhandlinger med entreprenørerne
· Øvrigt arbejde i projektet

Interessen for vores udbud
Sidste gang fortalte vi, at vi måtte sende et udbud i genudbud. Det er gjort, og ændringerne har betydet, at der nu også her er god interesse fra entreprenørerne.
Der er 4 entreprenører, der har ladet sig kvalificere til at byde, og vi afventer de indledende tilbud fredag d. 26/4.

Forhandlinger med entreprenørerne
Måden vi har udbudt vores projekt på gør, at vi har mulighed for at forhandle med entreprenørerne, efter de har afgivet deres indledende tilbud.
Dette gør, at vi kan få afklaret misforståelser og lytte til gode forslag, der kan gøre projektet bedre og/eller billigere.
På de tre udbud vi har fået tilbud hjem på, har det indtil videre resulteret i, at vi har "sparet" 5 mio. kr.

Øvrigt arbejde i projektet
Mens vi har ventet på, at entreprenører skulle afgive deres tilbud, har vi været i dialog med revisionsselskabet BDO, for at forberede den fortsatte dialog og godkendelse fra Randers Kommune, som skal ske inden vi endeligt kan opstarte projektet.
Vi er ligeledes i dialog med Slots- og Kulturstyrelsen, i forhold til de arkæologiske undersøgelser der skal foretages, i forbindelse med at vi skal grave i hele byen, og der hvor vi skal opføre varmeværket.

Opsummering
Projektet kører stadig på højtryk, og vi ser meget frem til uge 18, hvor vi kan begynde at danne os et samlet overblik over projektets økonomi, og de tidsplaner entreprenørerne har budt ind med.
Som tidligere skrevet, vil vi indkalde til generalforsamling, når vi kan præsentere det endelige projekt, og den endelige økonomi for jer.